Mit internet er langsomt

Prøv at ændre forbindelsen på din router / dit WiFi fra 2,4 Gh til 5,0 Gh. Hvis det at skifte til en 5,0 Gh WiFi forbindelse ikke hjælper, så prøv at teste din hastighed, ved at sætte internetstikket fra væggen direkte i computeren og teste det den vej igennem, da der kan være mange forstyrrelser på WiFi forbindelsen, så at teste det igennem internet stikket fra væggen giver det mest korrekte svar på hvilken hastighed der kommer ind i lejligheden, når internethastigheden testes med en computer på, så benyt Bolignet-Aarhus speedtest.

Du kan også have en router, der ikke kan køre den hastighed som du har bestilt,  – måske er den kun lavet til at give dig en lavere hastighed over WiFi, og så kan du ikke få mere.

 

Relaterede links:
Hvordan forbedrer jeg mit WiFi?
Hvilken router skal jeg vælge?
Hvor måler jeg min internethastighed?

Vi sidder her for din skyld…

Driftsforstyrrelser?

Det er en god idé, altid at tjekke vores online driftsstatus inden du kontakter os.

Brug chatfunktionen

Prøv vores automatiske chat her på websiden. Her kan du få hjælp til de mest almindelige spørgsmål, som vores kundeservice hjælper med. Klik på det grønne chatikon nederst til højre for at komme igang. Du kan starte chatten forfra ved at lukke chat vinduet og klikke på chat ikonet igen.

Du kan bl.a. få hjælp til:

  • At få genåbnet dine produkter eller konto
  • At bestille internet eller opgradere dine produkter
  • At betale din regning
  • At ændre kortoplysninger

Find svar på dine spørgsmål herunder

Internet

Playmaker Streaming TV

Andre
spørgsmål

Telefoni

Kabel-TV

Vejledninger &
hjælp til opsætning