Mit internet er langsomt

Prøv at ændre forbindelsen på din router/wifi fra 2,4 Gh til 5,0 Gh. Hvis det ikke hjælper at skifte til en 5,0 Gh wifi forbindelse, så prøv at teste din hastighed ved at sætte et internetkabel fra internetstikket i væggen direkte i computeren og teste det den vej igennem, da der kan være mange forstyrrelser på wifi-forbindelsen. Så at teste det igennem internetstikket i væggen giver det mest korrekte svar på hvilken hastighed, der kommer ind i boligen. Når internethastigheden testes med en computer på så benyt speedtest.net.

Det kan også være, at din router ikke kan køre den hastighed, du har bestilt – måske er den lavet til at give dig en lavere hastighed over wifi, og så er det ikke muligt at få en højere hastighed.

 

Relaterede links:
Hvordan forbedrer jeg mit wifi?
Hvilken router skal jeg vælge?
Hvor måler jeg min internethastighed?

Vi sidder her for din skyld…

Driftsforstyrrelser?

Det er en god idé, altid at tjekke vores online driftsstatus inden du kontakter os.

Brug chatfunktionen

Prøv vores automatiske chat her på websiden. Her kan du få hjælp til de mest almindelige spørgsmål, som vores kundeservice hjælper med. Klik på det grønne chatikon nederst til højre for at komme igang. Du kan starte chatten forfra ved at lukke chat vinduet og klikke på chat ikonet igen.

Du kan bl.a. få hjælp til:

  • At få genåbnet dine produkter eller konto
  • At bestille internet eller opgradere dine produkter
  • At betale din regning
  • At ændre kortoplysninger

Find svar på dine spørgsmål herunder

Internet

Playmaker Streaming TV

Andre
spørgsmål

Regninger

Kabel-TV

Vejledninger &
hjælp til opsætning