• Internet
  • Hvilken router skal jeg vælge?

Hvilken router skal jeg vælge?

Vælg en router der kan give dig den internethastighed, som du betaler for. Du skal også overveje om der fx kun er én person i boligen, som skal på netbank engang i mellem, eller en familie med både computere, smart TV, smartphones og tablets, der skal på wifi samtidig.

OBS! Vær opmærksom på at pris og kvalitet oftest følges ad ved køb af router. Husk også at vælge en router der kan give dig den internethastighed, som du betaler for hos os. Hvis du fx har en hastighed på 100 Mbit eller højere, skal din router kunne trække mere end 100 Mbit via WAN porten, fx op til 1 GB eller 1000 Mbit. Mange routere af ældre dato er begrænset heraf, og så er man nødt til at anskaffe sig en ny.

Har du har en router fra en anden udbyder, kan du som udgangspunkt ikke bruge den på vores netværk, da mange udbydere låser deres udstyr, så de kun kan bruges på deres netværk.

Du kan se vores routere på Bolignet-Aarhus Webshop.

 

Relaterede links:
Sælger i trådløse routere?
Kan jeg få support på min router?

Vi sidder her for din skyld…

Driftsforstyrrelser?

Det er en god idé, altid at tjekke vores online driftsstatus inden du kontakter os.

Brug chatfunktionen

Prøv vores automatiske chat her på websiden. Her kan du få hjælp til de mest almindelige spørgsmål, som vores kundeservice hjælper med. Klik på det grønne chatikon nederst til højre for at komme igang. Du kan starte chatten forfra ved at lukke chat vinduet og klikke på chat ikonet igen.

Du kan bl.a. få hjælp til:

  • At få genåbnet dine produkter eller konto
  • At bestille internet eller opgradere dine produkter
  • At betale din regning
  • At ændre kortoplysninger

Find svar på dine spørgsmål herunder

Internet

Playmaker Streaming TV

Andre
spørgsmål

Regninger

Kabel-TV

Vejledninger &
hjælp til opsætning