Ny forening

Spar penge på jeres internet

Vi er en non-profit forening som blev stiftet i 2001, hvis formål er at levere hurtig (og billigt) internet til foreninger i hele Danmark på beboernes præmisser.

Betaler du for meget for din internetforbindelse?

Se videoen for at se hvorfor du burde overveje at skifte internetudbyder.

Bolignet-Aarhus er en non-profit forening, der leverer og servicerer informations– og kommunikationsveje til det digitale hjem. Ydelserne leveres på kundernes præmisser effektivt, brugervenligt og prismæssigt favorabelt.

Vores mål er at være den mest troværdige og loyale samarbejdspartner – og give vores medlemmer og kunder det, de efterspørger – til bedst mulig kvalitet og billigst mulig pris. Læs mere i vores profilfolder.

Andre produkter og services til boligadministrationer eller afdelingsbestyrelser

Produkter til foreninger

Video-/kamera overvågning

Videoovervågning er en præventiv løsning.

Der gør det muligt at fjernovervåge et område, og dermed forbedre muligheden for at identificere en evt. gerningsmand i forbindelse med kriminelle handlinger.

Sammen med adgangs dørkontrol og dørtelefoni kan der skabes en langt større tryghed bland beboerne i området, – fx i en bestemt afdeling i en boligforening.

Adgangskontrol (ADK)

Nem kontrol over hvem der har adgang

Adgangskontrol giver mere kontrol over, hvem der har adgang til bygningen ved hjælp af en nøglebrik. Det er nemmere og mere sikkert end almindelige nøgler, da en nøglebrik hurtigt kan annulleres, hvis beboeren fx mister den. Det er ikke kun nemt at administrere, hvortil de enkelte beboere har adgang, – man kan også let se, hvor de enkelte nøglebrikker har været brugt.

Dørtelefoni/ intern telefoni

En dørtelefon er en god sikkerhedsforanstaltning.

Dette kan udgøre en adgangskontrol i boligforeningen, så det er muligt at bestemme, hvem der har adgang til fx opgangen, ved hjælp af egen telefon.

Dørtelefonen kan også bruges til intern telefoni, og man har derfor mulighed for at ringe gratis til andre Bolignet-Aarhus kunder.

Erhvervsløsninger

Bolignet-Aarhus erhvervsløsninger

 – fordi boligadministrationer eller evt. underleverandører inden for bl.a. vvs, ventilation, elektrikere eller vaskemaskiner meget ofte har brug for netværksforbindelse – fx i kælderen. Det kan fx være til varmestyringsenheder, adgangskontrol eller videoovervågning.

Har du andre behov, så kontakt vores salgschef Helge Udengaard Jensen på tlf. 77 33 93 05.

Vi kan også hjælpe med…

 • Internet, TV og WiFi til fællesrum, køkkener mv.
 • VPN lukket netværk
 • Fast offentlig IP-adresse
 • Managed firewall
 • Service
 • Levering via fiber eller fx på eksisterende kabel-TV anlæg

Kun for medlemmer

Bolignet-Aarhus tilbyder disse produkter til vores medlemmer, og det er nemt at blive medlem.

Hvis I som boligadministration, boligafdeling, afdelingsbestyrelse eller kollegie har spørgsmål eller lyst til en uforpligtende dialog her, så kontakt os.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

  Telefonnummer *

  Bolignet-Aarhus fmba
  Elkjærvej 30-32 st | 8230 Åbyhøj
  82 50 50 50 | cvr 26184355

  Salgskontor:
  Høje Taastrup Blvd. 53, 1.05
  2630 Taastrup