Hvordan ser telefonstikket ud?

Der er et dobbeltstik i din bolig. Dobbeltstikket er en lille boks med to firkantede stik. Det ene stik er til internet og det andet er et gammelt telefonistik.

Hvis du bor i en boligafdeling, har du et internetstik i væggen og ældre bebyggelser kan også have et ekstra telefonstik med tre ben. Det er enten et Bolignet-Aarhus i sin tid har etableret, eller det kan være et telefonstik fra TDC, som SKAL være i din bolig.

Hvis din fastnettelefon ikke kan tilsluttes direkte i vægstikket pga. at den har et 3-benet stik, skal du selv købe en ”sløjfe”/et adapterstik. Denne består af et stykke telefonkabel, hvor der i den ene ende er et firkantet RJ11 stik, der sættes i Bolignet-Aarhus vægstikket – og i den anden ende er der et 3-benet telefonstik til selve fastnettelefonen. Et adapterstik kan købes i de fleste tele- og elektronikbutikker.

Bolignet-Aarhus telefoni

Vi tilbyder billig og stabil telefoni via internetforbindelsen.

IP-telefoni er telefoni over internettet – via en telefonadapter. Denne adapter købes automatisk gennem os, når du bestiller. Den koster 499 kr. inkl. forsendelse. Oprettelse/flytning af eksisterende fastnetnummer til os koster 250 kr. Vil du også bruge internetforbindelsen (i samme vægstik), skal du anskaffe dig en router.

Forskellen på fastnettelefoni og IP-telefoni er primært i den bagvedliggende teknologi. Har du et almindeligt fastnettelefonnummer kan det sagtens flyttes til os.

Vi sidder her for din skyld…

Driftsforstyrrelser?

Det er en god idé, altid at tjekke vores online driftsstatus inden du kontakter os.

Brug chatfunktionen

Prøv vores automatiske chat her på websiden. Her kan du få hjælp til de mest almindelige spørgsmål, som vores kundeservice hjælper med. Klik på det grønne chatikon nederst til højre for at komme igang. Du kan starte chatten forfra ved at lukke chat vinduet og klikke på chat ikonet igen.

Du kan bl.a. få hjælp til:

  • At få genåbnet dine produkter eller konto
  • At bestille internet eller opgradere dine produkter
  • At betale din regning
  • At ændre kortoplysninger

Find svar på dine spørgsmål herunder

Internet

Playmaker Streaming TV

Andre
spørgsmål

Regninger

Kabel-TV

Vejledninger &
hjælp til opsætning