Billig telefoni

Vi tilbyder billig og stabil telefoni via internetforbindelsen.

IP-telefoni er telefoni over internettet - via en telefonadapter. Denne adapter købes automatisk gennem os, når du bestiller. Den koster 499 kr. inkl. forsendelse. Oprettelse/flytning af eksisterende fastnetnummer til os koster 250 kr. Vil du også bruge internetforbindelsen (i samme vægstik), skal du anskaffe dig en router.

Forskellen på fastnettelefoni og IP-telefoni er primært i den bagvedliggende teknologi. Har du et almindeligt fastnettelefonnummer kan det sagtens flyttes til os. 

Vores telefonabonnementer

Vi tilbyder to forskellige abonnementer uden binding: Telefoni Basis og Telefoni Fri Tale.

Mindstepriser er inkl.:

  • Oprettelse 250 kr.
  • Telefoniapdater 499 kr.
  • Forsendelse

Telefoni Basis

  • Du betaler for alle opkald og samtaler.
  • Opkaldsafgift 25 øre/opkald.
  • Abonnement betales månedsvis.

Telefoni Fri Tale

  • Fast månedspris for opkald/samtaler til danske fastnet- og mobilnumre.
  • Opkaldsafgift 0 øre/opkald.
  • Abonnement betales månedsvis.

Bestil telefoni til din bolig

Er du allerede kunde hos os, kan du se priser, bestille og ændre produkter på Mine Sider. Du kan også bestille ved at kontakte kundeservice pr. telefon.

Det er vigtigt, at du oplyser det korrekte navn på ejeren af telefonnummeret samt kundenr. ved nuværende udbyder. Du skal ikke selv opsige nummeret – det sørger vi for.

Bestilling telefoni

Bestilling telefoni
Der er ingen binding, men opsigelsesvarslet på løbende måned. Pris/mindstepris forudsætter automatisk kortbetaling, ellers koster hver regning 5 kr./e-mail.
Vælg telefoniabonnement*
Nyt nummer eller flytning af nuværende*
Ved bestilling bekræftes det, at jeg er den juridiske indehaver af ovenstående nummer og jeg accepterer, at Bolignet-Aarhus ved flytning af eksisterende telefon nr. opsiger mit abonnement hos mit nuværende teleselskab.

Husk, at du ikke selv skal opsige hos nuværende udbyder, hvis du vil flytte nummeret til os.
Hemmeligt nummer
Hvis dit nummer tidligere har været et offentligt telefon nr. (ikke hemmeligt), så kan Bolignet-Aarhus desværre ikke tilbyde hemmeligt nummer. Bolignet-Aarhus har ikke har mulighed for at ændre de oplysninger, der allerede er tilgængelige på diverse søgemedier (fx 118, Krak m.fl.).
Elektronisk fuldmagt*
Ved at trykke BESTIL godkender jeg, at denne elektroniske fuldmagt/formular bruges i stedet for min underskrift, samt at jeg er den juridiske ejer af ovennævnte telefonnummer.
Vælg betalingsmåde*
Nyhedsbrev og markedsføring
Privatlivspolitik og Salg- og leveringsbetingelser*
Der er ingen binding, men opsigelsesvarslet på løbende måned. Pris/mindstepris forudsætter automatisk kortbetaling, ellers koster hver regning 5 kr./e-mail.

Er det en ældre fastnettelefon, du har?

Din fastnettelefon er af ældre dato, hvis den har et såkaldt 3-benet stik (billed til højre), og dette stik passer ikke ind i din nye telefonadapter. Du kan vælge enten at anskaffe dig en nyere telefon eller købe et kabel, der forbinder telefonen med den nye telefonadapters såkaldte RJ-11 stik. Kablet du har brug for, skal ligne det på det billedet til højre.